Uutiset / Tarjoukset

Kotimaiset Car Rep moottorimaalit

Kotimaiset Car Rep moottorimaalit jotka kestävät erinomaisesti polttoaineita, kemikaaleja ja sään vaikutuksia. Saatavana olevat värit: punainen, musta, sininen, hopea ja vihreä.

   

Ja Wrinkle "ryppymaali" moottorin osien, lohkojen, venttiilikoppien ja ilmanpuhdistinkoteloiden maalaamiseen. Saatavana 3 eri värivaihtoehtoa, musta, punainen ja hopea.

   SUOMALAISTA IHMEMAALIA MEILTÄ!Kumipintaa ruiskusta tai spraypullosta!

RUBBERcomp kumimaali on kotimainen tuote jonka huikein ominaisuus piilee sen poistettavuudessa. Maali irtoaa maalatusta pinnasta käsin repimällä! Se muodostaa joustavan antistaattisen ja veden pitävän kalvon tarttuen mm .metalliin, puuhun, lasiin, muoviin ja erilaisiin tekstiileihin sekä paperiin. Maalin toinen erinomainen ominaisuus on, että hionta- ja pohjatöitä ei tarvitse tehdä vaan huolellinen rasvanpoisto maalattavasta pinnasta riittää.

Värivaihtoehtoja on useita ja lisää on luvassa.. tällä hetkellä saatavilla olevat värit ovat: neon oranssi, neon vihreä, punainen, sininen, hopea, savunharmaa, metallinharmaa, valkoinen, mattamusta, puolikiiltävä musta ja väritön mattana sekä puolikiiltävänä.

UUSINA väreinä: keltainen, neon pinkki, camo ruskea ja camo vihreä.
Maalia on saatavissa meiltä 400ml spraypullossa ja 2,5 dl sekä 1l astioissa.
Ohennetta saatavissa 450ml ja 800ml pulloissa.

Määräsuositus auton ylimaalaukseen (6 kerrosta)

Pieni henkilöauto (6dm2)
4,5-6 litraa valmiiksi ohennettua maalia

Keskikokoinen (8dm2)
6-8 litraa valmiiksi ohennettua maalia

Suuri (10dm2)
8-10 litraa valmiiksi ohennettua maalia

maalin ohennus 1 l RUBBERcomp + 0,3 l RUBBERcomp ohenne